Håndarbeid av utsøkt kvalitet.

Vi har over 20 års erfaring med egen produksjon og bunadvirksomhet i Norge og utlandet. Bunad virksomheten består av flere norske og utenlandske fagfolk med solid utdanning og praksis i bunadtilvirkerfaget. Alle våre bunader blir  skreddersydd for hånd og gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon av ypperste kvalitet. Vi legger stor vekt på riktig snitt,riktige matrialer og sømteknikker i utførelsen av alle våre bunader. Vår visjon er og tilby bunader av aller beste kvalitet til beste pris. Dette er mulig igjennom et konsept med lave kostnader uten fordyrende mellomledd,hvor vi selv håndterer alle ledd i prosessen som kommer kunden til gode mht. Pris/kvalitet. Vi tilbyr også ferdigsydde Fana og Rogalandbunader som kan besiktiges og prøves. Ferdigsydde bunader kan leveres komplett med alt av sølv og tilbehør etter prøving samme dag.

Bunadsgleden arbeider med søm av bunader og folkedrakter med forankring i norsk kultur og tradisjon. Sentrale arbeidsområder er måltaking,matrialberegning,klargjøring,klipping,søm og monteringsarbeid. Vi utfører broderier,hekling,veving mfl. Prøving,tilpassing,pressing og etterbehandling.
Vi produserer utsmykninger til bunader og andre folkedrakter. Våres sølv og filigranssølvsmeder har lang erfaring og behersker alle teknikker i sølv og filigransfaget. Håndverket er basert på gamle teknikker uten bruk av moderne maskiner. Alt bunadsølvet er laget for hånd etter gammel norsk tradisjon.

Sterk fokus på kvalitet,faglig dyktighet,god service og et ønske om å videreføre norske håndverkstradisjoner er våres varemerke.

Bunadsgleden - Fanabunad
Fanabunad herre
Rogalandbunad herre
Rogalandbunad herre
Hardangerbunad herre
Hardangerbunad herre
Nordhodalandbunad herre
Nordhodalandbunad herre

 

Kunde referanser :
Vi benytter trustpilot.no til og samle tilbakemeldinger fra kunder.
Klikk på linken over med blå skrift for å lese usensurert informasjon om hva kundene mener om oss.
Trustpilot-stjernene er mer enn bare en vurdering. De forteller at en bedrift ikke har noe å skjule,elsker
kundene sine og deler vårt syn på å lage en stadig bedre opplevelse for alle involvert.