Fokus på kvalitet
Vi har over  20 års erfaring med egen produksjon og bunadvirksomhet i Norge og utlandet. Bunad virksomheten består av flere norske og utenlandske fagfolk med solid utdanning og praksis i bunadtilvirkerfaget. Vi har valgt og legge produksjonen til Chiangmai Nord Thailand hvor man i dag finner de beste  fagfolkene innen skreddersøm og broderingsarbeid. Alle våre bunader blir skreddersydd for hånd og gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon av ypperste kvalitet. Vi legger stor vekt på riktig snitt,riktige matrialer og sømteknikker i utførelsen av alle våre bunader. Vår visjon er og tilby bunader av aller beste kvalitet til beste pris. Dette er mulig igjennom et konsept med lave kostnader uten fordyrende mellomledd,hvor vi selv håndterer alle ledd i prosessen som kommer kunden til gode mht. Pris/kvalitet. Vi tilbyr også ferdigsydde Fana og Rogalandbunader som kan besiktiges og prøves. Ferdigsydde bunader kan leveres komplett med alt av sølv og tilbehør etter prøving samme dag.

 Vi kan garantere et produkt hvor håndverk og kvalitet står i fokus. Bunadene blir sydd og montert for hånd. Vi vektlegger også kvalitet og etnisitet når vi velger ut matrialer til våre bunader. En del av matrialene kjøper vi fra Norske anerkjente leverandører som Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk,Røros Tweed,Krivi-Vev,Mandal Veveri ,Tyrihans og Bernard.L.  

Bunadsgleden arbeider med søm av bunader og folkedrakter med forankring i norsk kultur og tradisjon. Sentrale arbeidsområder er måltaking,matrialberegning,klargjøring,klipping,søm og monteringsarbeid. Vi utfører broderier,hekling,veving mfl. Prøving,tilpassing,pressing og etterbehandling.

Vi produserer utsmykninger til bunader og andre folkedrakter. Våres sølv og filigranssølvsmeder har lang erfaring og behersker alle teknikker i sølv og filigransfaget. Håndverket er basert på gamle teknikker uten bruk av moderne maskiner. Alt bunadsølvet er laget for hånd etter gammel norsk tradisjon.

Sterk fokus på kvalitet,faglig dyktighet,god service og et ønske om å videreføre norske håndverkstradisjoner er våres varemerke.

Kunde referanser :
Vi benytter trustpilot.no til og samle tilbakemeldinger fra kunder.
Klikk på linken over med blå skrift for å lese usensurert informasjon om hva kundene mener om oss.
Trustpilot-stjernene er mer enn bare en vurdering. De forteller at en bedrift ikke har noe å skjule,elsker
kundene sine og deler vårt syn på å lage en stadig bedre opplevelse for alle involvert.

 

 

Hardangerbunad herre
Hardangerbunad herre
Nordhodalandbunad herre
Nordhodalandbunad herre
Rogalandbunad herre
Rogalandbunad herre
Bunadsgleden - Fanabunad
Fanabunad herre